Ennakkoluulot pois - Trainee kampaaja on oiva valinta
Traineekö kokematon? Tuskin!
Ennakkoluulot pois; Qtimessa tehdään toisin.Maarit suoritti Qtimella viimeisen harjoittelunsa ollessaan opiskelija. Hän valmistui vuosi sitten kampaajaksi ja on siitä lähtien työskennellyt Qtimen kokoaikaisena työntekijänä.
 

Kaikki kampaajamme, Trainee Hair Designer -tasosta lähtien, ovat valmistuneita kampaajia. Koulu opettaa perusoppeja ja me Qtimen työskentelyfilosofiaa ja hiusten teknistä leikkaamista, sekä värjäämistä.

 Koska alalta kertynyt kokemus ei vielä tarkoita työskentelyfilosofiamme hahmottamista, aloittavat niin uudet kuin kokeneemmatkin kampaajat ensimmäiseltä tasolta. Siitä etenemme askel kerrallaan Sassoon-tekniikan sisäistämisen ja hallitsemisen mukaan. Trainee ja Junior Hair Designerit eivät siis ole kokemattomia kampaajia – heitä perehdytetään ”Qtimen tavoille”.   
 


Kikillä oli pohjalla jo työvuosia kampaajana aloittaessaan Qtimella. Tällähetkellä Kiki on Junior tasolla.
 

 Seuraavien tasojen kampaajilla, Hair Designer, Advanced Hair Designer ja Top Hair Designer, on vankempi hiustenkäsittelytaitojen ja muoto-opin perusta sekä enemmän työskentelykokemusta tekniikan ja filosofiamme ohjaamina.

 Qtime-kampaaja, tittelistä huolimatta, on siis aina erittäin hyvä ja luotettava valinta.
 

Vinkki: sinun kannattaa varata hieman ekstra-aikaa Trainee- ja Junior -kampaajillemme varatuille kampaamokäynneille, sillä ohjaamme heitä sekä konsultaatiossa että työskentelyssä.
 

 Tervetuloa!