Hentojen ja ohuiden hiusten tuotteet

Ohuet ja hennot hiukset? Oikealla tyylillä ja tuotteilla runsauden tuntua!


Mirka saapuu liikkeellemme valmiina muutokseen. Kasvatusprojekti ei tuonutkaan ohuisiin ja hentoihin hiuksiin kaivattua tulosta – nyt toiveena on saada ohuista hiuksista jälleen runsaan näköiset. Toivottu ja toimiva tyyli löydetään uuden leikkauksen, värin sekä tuotteiden yhdistelmällä.

”Latistuva, latvoja kohti ohentuva hius, joka ei kasvatusprojektista huolimatta yllä kuin polkkamittaan.” Näin kuvaili malliksemme saapunut Mirka hiuksiaan konsultaation alussa. Hän ei ole hiushaasteidensa kanssa yksin. Moni asiakkaamme on tuskaillut hiustensa kanssa, ennen toimivien ratkaisujen löytymistä. 

Onneksi ratkaisu on lähellä! Mirkan muutoksesta vastaavalla Advanced Hair Designerilta Eddieltä löytyy näkemys tulevasta, toimivasta lopputuloksesta. Konsultaatiossa nousee esiin oman rohkean tyylin tukeminen leikkauksella ja värillä ja toimivien kotituotteiden löytyminen. Hiusten toivotaan tuntuvan jälleen runsaammilta ja sävyn korostavan Mirkan piirteitä. ”Nyt tuodaan hiuksiin lisää särmää.”, Mirka ja Eddie molemmat toteavat.

Hentojen ja ohuiden hiusten tuotteet

Hentojen ja ohuiden hiusten tuotteetMirkan hiukset ennen muutosta. Kasvatuksesta huolimatta hiukset tuntuivat ohuilta ja niistä puuttui eloisuus.

Hiukset leikataan helposti muotoiltavaan lyhyempään malliin ja ne saavat kuparisen värin. Hiukset tuntuvat runsaammilta, malli tukee Mirkan omaa tyyliä ja kuparisuus palauttaa värin kasvoille.

Eddie opastaa Mirkaa oikeista tuotevalinnoista föönauksen yhteydessä. Toimiva leikkaus ja väri saavat lisäarvoa hiusten viimeistelystä. Vaikka taitava leikkaus ei suurta viimeistelyä tarvitse, muutamalla tuotteella voi kuitenkin lisätä runsauden tuntua.

Hentojen ja ohuiden hiusten tuotteet

Yksi tärkeimmistä työkaluista on Vess -puolipyöröharja, jolla on yksinkertaista luoda ilmava sekä kiiltävä föönaus myös kotona. Kuivauksen yhteyteen Eddie suosittelee lisäämään Sebastianin Volupt Spray -muotoilusuihkeen, joka sisältää lämpösuojan sekä pidon ja jättää hiuksen ilmavaksi.

Hentojen ja ohuiden hiusten tuotteet

Uusi leikkaus ja väri saavat Mirkan sädehtimään. Hair Designer Jopon luoma heleä päivämeikki valittiin toimimaan yhteen Mirkan uusien sävyjen kanssa. Hiukset ovat viimeistelyä vaille valmiit. 

Hentojen ja ohuiden hiusten tuotteet

Uusi hiusmalli on luotu helposti muunneltavaksi. Sebastianin Texture Maker -rakennesuihkeella Eddie vaihtaa käden käänteessä viimeistelyn sileämmästä rennompaan lopputulokseen. ”Tuotetta suihkutetaan käsiin ja sitten pörrötetään. Hiuksia voi siirrellä sormin ronskistikin, jotta saadaan aikaan enemmän tekstuuria sisältävä viimeistely”, Eddie opastaa.

Hentojen ja ohuiden hiusten tuotteet

Muutos on ollut Mirkalle suuri, mutta kokee uuden hiustyylinsä pukevan häntä. Pienen totuttelun jälkeen hän on viihtynyt siinä äärettömän hyvin. ”Moni on kehunut hiusteni sopivan minulle todella hyvin. Leikkaus on muunneltavissa ja sillä saa vaihtelua ilmeeseen. Pidän varmasti jatkossakin lyhyen mallin. Olen oikein tyytyväinen.”, Mirka kehuu kuukauden kuluttua muutoksesta.

Hentojen ja ohuiden hiusten tuotteet

Käytetyt tuotteet: 

Sebastian Volupt -shampoo ja -hoitoaine 32,50/36,50€

Sebastian Volupt Spray -muotoilusuihke 32,50€

Sebastian Texture Maker -rakennesuihke 31,50€

Vess -keraaminen puolipyöröharja 35€

 

Haluatko perehtyä lisää ohuiden ja hentojen hiusten haasteiden selättämiseen?

Tässä muut blogitekstimme aiheesta:

https://www.qtime.fi/fi/qblog-hennot-ja-ohuet-hiukset-viimeistely

https://www.qtime.fi/fi/qblog-hennot-hiukset-paksummiksi

https://www.qtime.fi/fi/qblog-ohuiden-hiusten-leikkaus-ja-vari

QTime Hair Design
Malminkatu 20
Kamppi, Helsinki