qtimehairdesign luonnollinen hiusväri

Kasvua kestävä leikkaus ja väri


Jos sinulla on tarve pidentää kampaamokäyntiväliä, voimme miettiä konsultaation yhteydessä vaihtoehtoja, niin leikkauksissa kuin värjäyksissäkin, jotta hiustyylisi kestää aikaa hieman paremmin. 

qtimehairdesign kampaamo

Leikkaukset:

Yksi Sassoon-leikkausfilosofian kulmakivistä on hiusmallin istuvuus, johon kuuluu kasvun keston huomioiminen. Emme siis keksi pyörää uudestaan. Kyse on jälleen kerran kokonaisvaltaisesta sopivuudesta – arkielämäsi helpottamisesta. Ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Toiset hiusmallit kestävät kasvua paremmin kuin toiset. Klassinen leikkaus, kuten esimerkiksi ehytlinjainen bob, on hyvä esimerkki. Toisinaan taas hiusrajojen jättäminen hieman pehmeämmäksi on paras ratkaisu. Tähän vaikuttaa moni asia, muun muassa hiuslaatu.

Värjäykset:

Värjäyksissä pitkäkestoisuuden ydin on luonnollinen hiusvärisi. Sen tummuutta ei voi dramaattisesti ylittää. Sen sijaan voimme vaalentaa yleisilmettä esimerkiksi erilaisilla raidoitustekniikoilla. Raidoittamisen etu on pehmeä kasvuraja, jolloin tyvikasvu on armollisempi.

Myös liukuvärjäys on hyvä vaihtoehto, kun tyven tummuus määritellään luonnollisen hiusvärin mukaan ja latvaa esimerkiksi kirkastetaan.

Muistathan, että voit vaikuttaa värin hehkuun myös kotona suoraväriä sisältävillä kotihoitotuotteilla, esimerkiksi erilaisilla shampoilla, hoitoaineilla tai tehohoidoilla.

 

On kuitenkin hyvä ottaa huomioon, että tietyt värit edellyttävät tiheämpiä kampaamokäyntejä. Esimerkiksi blondauksissa tyveä on hyvä värjätä sopivin väliajoin, jotta väri pysyy kauniina.

 

Olemme täällä sinua varten, joten älä epäröi kysyä meiltä neuvoa.