qtimehairdesign kampaamo ohuet hiukset

Lisäarvoa ohuille ja hennoille hiuksille


Kun ohuiden ja hentojen hiustesi leikkaus ja väri on kunnossa, turhat uskomukset tyrmätty ja huonot kokemukset unohdettu, saat lisäarvoa huolella valituista hiustuotteista ja vaihtelua erilaisista viimeistelymahdollisuuksista.

qtimehairdesign kampaamo ohuet hiukset

Leikkaus on kampaus, joka istuu täydellisesti juuri sinulle. Sassoon-työskentelyfilosofiamme tähtää helppohoitoisuuteen ja toimivuuteen minimivaivalla. Hyvillä, hiuksillesi tarkoin valituilla, tuotteilla voit itse panostaa tähän tavoitteeseen. Ohjaamme sinut valinnoissasi oikeaan.

Valitse raskaiden ja lätistävien hiustuotteiden sijaan mahdollisimman kevyitä tuotteita. Esimerkiksi Sassoon-sarja on kautta linjan kevyt ja sopii erittäin hyvin hennoille hiuksille. Meidän ja asiakkaidemme suosikkeja ovat erityisesti ilmavuutta antava muotovaahto Edit Body ja hienojakoinen hiuslakka Motion Hold.

Suosittelemme myös Sebastianin Drynamic-kuivashampoota, joka nostaa hiusta hiuspohjasta ja antaa sille rakennetta.

qtimehairdesign ohuet ja hennot hiukset

On hyvä muistaa, että pitkät hiukset tarvitsevat erilaista hoitoa, kuin lyhyet. Pitkät hiuksesi saattavat kaivata kuivassa talvi-ilmassa tai kesän helteillä hiusöljyä, mutta lyhyt ei sitä juuri siedä. Toki on olemassa myös kevyitä lyhyillekin hiuksille hieman sopivampia öljyjä, esimerkiksi Sassoonin Diamond Polish.

Jos olet pohtinut vahan ostamista, sopii lyhyille, hennoille ja ohuille hiuksille mahdollisimman kuiva vaha, esimerkiksi Sebastianin Craft Clay.

 

”Koskaan ennen ei ole tuntunut siltä, että hiuksia olisi päässä näin paljon. Leikkaus on kaiken a ja o. Samoin sopiva shampoo, hoitoaine ja hyvät muotoilutuotteet.” -Mira, Qtimen asiakas.

 

qtimehairdesign kampaamo ohuet hiukset

Mikä muunneltavuus?

Muunneltavuudella tarkoitamme mahdollisuutta viimeistellä hiukset eri tavoin. Kun leikkaus on hyvä ja perusmalli säilyy, voi ohut- ja hentohiuksinenkin piristää arkea vaihtelun keinoin.  Muuttaa jakauksen paikkaa, taivutella hiuksia laineille tai vaikka kihartaa. Hyvien hiustuotteiden avulla saat viimeistelystä kaiken irti.

qtimehairdesign hennot ja ohuet hiukset

Ohut- ja hentohiuksisen mallimme Ninan hiustyyli muuttui Sannin käsittelyssä puolipitkästä harsosta lyhyeen, skarppiin ja selkeälinjaiseen malliin, johon kerrostus tuo muunneltavuutta ja myös pehmeyttä.

Muotoilutuotteilla Nina saa hiuksiinsa ilmavuutta kauniin muotolinjan säilyessä ennallaan. Kampaus on siististi viimeisteltynä klassisen tyylikäs. ”Sotkuisempi” viimeistely sen sijaan nostaa sen täydellisesti Ninan rockhenkisyyden tasolle.

qtimehairdesign kampaamo ohuet hiukset

Konsultaatiossa Sanni sai hyvin kiinni Ninan tyylistä ja huomioi sen leikkaustekniikassa, jotta hiukset ja tyyli kohtaisivat parhaalla mahdollisella tavalla.

Autamme sinua mielellämme hiuksiin liittyvissä pohdinnoissa ja opastamme myös oikeiden hiustuotteiden valinnassa. Älä epäröi kysyä neuvoa.

 

Jos sinulta jäi ohuiden ja hentojen hiusten leikkausta ja värjäystä käsittelevä juttu lukematta, löydät sen tästä