Qtime Blonde Journal vaaleiden hiusten ylläpito

Blonde Journal  – Vaaleiden hiusten ylläpito


Vaaleat hiusvärit ovat ammattilaisen toteuttamina kaikkea toivomaasi. Kirkkaita, puhtaita, viileitä, huurteisia, täyteläisiä tai, vaikka pastellisia riippuen hiushaaveistasi. Blonde journal opastaa tässä osassa näiden upeiden, vaaleiden sävyjen ylläpitoon kotioloissa.​

Qtime Blonde Journal vaaleiden hiusten ylläpito

Blonde Journal osa 7

Vaaleat hiusvärit edellyttävät tummia hiuksia huolellisempaa värin huoltoa; vaalea menettää nopeammin sävyä ja alkaa kellertää. Jotta vaalea pysyy puhtaana ja kirkkaana mahdollisimman pitkään kampaamokäyntisi jälkeen, kannattaa hyödyntää erilaisia kotihoitotuotteita.​

KC Professional Color Mask 

KC:n värinaamio on erityisen hyvä vaihtoehto rakennevaurioisille ja paljon kosteutta vaativille hiuksille. Naamio ylläpitää pigmenttirikkaita värisävyjä ja palauttaa hiusvärin elinvoimaa.

KC Color Mask on sävyttävä hoitoaine, jota voit käyttää hiustesi pesun yhteydessä, suojakäsinein, hoitoaineen sijaan vähintään kerran viikossa. Anna vaikuttaa noin 5-10 minuuttia, riippuen halutusta sävyn voimakkuudesta. Hellävarainen hoito kosteuttaa, elävöittää sävyä ja poistaa hiusten mattaisuutta.

KC Color Mask

Qtime Blonde Journal vaaleiden hiusten ylläpito

Grazette of Sweden Colour Mask

Grazetten naamioiden värimaailma on vivahteeltaan luonnollinen ja kevyt. Tuotteet ovat syväkosteuttavia ja sopivat erityisen hyvin huokoiselle hiukselle, pehmeiden ja murrettujen värien hehkun ja kiillon palauttamiseen. 

Käytä kerran viikossa, suojakäsinein, pestyihin ja pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa noin 5-30 minuuttia. Mitä pidemmän ajan pidät naamiota, sen intensiivisempi sävytulos. Tulokset kestävät noin 4-10 pesun ajan. 

Grazette of Sweden Colour Mask

Wella Color Fresh -suoraväri

Wella Color Fresh lisää kiiltoa ja parantaa haalentunutta hiusväriäsi kampaamokäyntien välillä. Tuote sopii parhaiten lyhyille ja hyväkuntoisille hiuksille. Suoraväri saattaa tarttua, ilman hoitoainepohjaa, huokoiseen ja pitkään hiukseen epätasaisemmin. 

Color Freshin geelimäisen koostumuksen, sekä vaahtoutuvuuden avulla sitä on helppo levittää hiuksiisi. Lisää suoraväri puhtaisiin, pyyhekuiviin hiuksiin ja haluamasi tulos syntyy 3-10 minuutissa. Suoravärin tulos säilyy noin kymmenen kerran ajan.

Wella Color Fresh suoraväri

Qtime Blonde Journal vaaleiden hiusten ylläpito

Wella Glossing kiiltokäsittely

Poiketen muista ylläpitotuotteista, Glossing kiiltokäsittely tehdään kampaamokäyntisi yhteydessä. Sinun ei siis välttämättä tarvitse jokaisella käynnillä vaalentaa hiuksiasi. 

Hellävarainen hoitokäsittely, räätälöidään hiuksesi sävyn ja värin mukaan. Nopea, kymmenen minuutin mittainen käsittely pesun yhteydessä, antaa hiuksillesi, nimensä mukaisesti, kiiltoa ja samalla sävyttää hiusta.