Parturi-kampaamo Helsinki – QTime Hair Desing

Qtime Hair Design on parturi-kampaamo Helsingin keskustassa laadukasta työtä arvostaville. Hiusalan asiantunteva huippujoukkomme koostuu Suomen parhaista Sassoon-tekniikan ammattilaisista. Meidän ensiluokkaisen hiusmuotoilun ja asiakaspalvelun takaavat jatkuva kouluttautuminen. Palava intohimo hiussuunnitteluun, vahva tekninen osaaminen, sopivuusajattelu ja asiakkaamme luottamus tekevät meistä menestyjiä.

Toteutamme asiakkaalle tarkasti räätälöityä Vidal Sassoonin kehittämää hiusmuotoilun filosofiaa. Filosofia perustuu sopivuusajatteluun, huomioiden asiakkaan tyylin ja persoonan. Ihon sävyn, silmien värin sekä pään ja kasvojen muodon mukaisesti asiakkaalle valitaan sopiva hiusväri ja leikkaus, jotka korostavat käyttäjänsä parhaita puolia, oli kyseessä sitten uuden hiusmallin leikkaus tai hiusten värjäykset. Ammattilaisten tekniikalla tehdään liikkuvat ja terveet hiukset, jotka eivät vaadi arkena edes laittamista. 

Toivomme sinun nauttivan jokaisesta käynnistäsi täysivaltaisesti. Tiimimme on sinua aina vastassa ilolla, ystävällisesti ja yksilöllisesti huomioiden. Viihtyvyyttäsi lisäävät myös hierova pesupaikka, puhtaat kahvi- ja teelaadut, viherseinä ja huipputason äänentoisto. Meiltä löytyy myös kattava hiustenhoito- ja muotoilutuotevalikoima. Meidän parturi-kampaajat neuvovat mielellään sinua valitsemaan oikeat hoito- ja muotoilutuotteet hiuksillesi ja opastavat tuotteiden käytössä. 

Löydät meidät Kampista Helsingin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Ajan varaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Qtime Hair Design on auki sopimuksen mukaan.

Tervetuloa nauttimaan laatuajastasi!

Varaa aikasi tai ota yhteyttä Qtime Hair Designiin!

QTime Hair Design