QTime parturi–kampaamon ammattitaitoinen henkilökunta | Helsinki

QTime on trendikäs ja valoisa parturi-kampaamo Helsingin ydinkeskustassa. Liike avattiin kesällä 2012, kun Sassoon-tekniikan huippuosaajat toteuttivat pitkäaikaisen unelmansa - oman kampaamon. Laadukkaan hiusmuotoilun takaa jatkuva kouluttautuminen, sillä QTimen kampaajat haluavat tarjota asiakkailleen alansa tuoreinta osaamista.

Sassoon-filosofian sopivuus- ajattelu huomioi leikkauksissa ja värjäyksissä ihosi sävyn, kasvojesi muodon sekä persoonallisen tyylisi. Panostamme käyttöä kestäviin ja helppohoitoisiin leikkauksiin. Sassoon mahdollistaa kampauksen, joka korostaa parhaita puoliasi joka hetki!

Ystävällisen ja iloisen henkilökuntamme ansiosta asiakkaat löytävät tiensä meille yhä uudelleen. Luksusta päivääsi tuovat hierovat tuolit, ammattimaiset äänentoistolaitteet sekä maailman puhtaimmat teelaadut, joista voit nauttia hiusmuotoilun ohessa.

Ammattitaitoisen parturin ja kampaajan löydät takuuvarnasti meiltä. QTimen huippukampaajat toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

 

Parturi-kampaamo Helsinki - Qtime Hair Design

Hiusten laittoon käyttämäni aika on vähentynyt. Välillä pelkkä föönaus ilman muotoilutuotteita riittää siihen, että malli on ryhdikäs. Olen löytänyt luottokampaajani.

-Outi Pekkala

Henkilökunta

Maarit Vuorenniemi

Trainee Hair Designer                  Make-Up Artist                        Salon Assistant

Huumorintajuinen ja määrätietoinen Maarit valmistui vuoden 2019 keväällä kampaajaksi, sekä meikkaajaksi Helsingissä. Palo ihmisläheiseen työhön sai hänet vaihtamaan uransa kokista parturi-kampaajaksi. Maarit toivoo, että asiakas kokee palvelun olevan juuri häntä varten.  Meikit ja kampaukset Maarit toteuttaa juhlaan kuin arkeenkin piristämään - puhumattakaan hänen intohimostaan tehdä värjäys- sekä raidoitustöitä. Maarit would also love to serve you in English and Russian

 

IG: @maarithairstyling

Kiki

Junior Hair Designer

Oli kyseessä hiusten, maalausten tai vaateiden teko, luova ja kunnianhimoinen Kiki hoitaa hommat kotiin. Nurmijärveltä lähtöisin oleva Kiki on aurinkoinen esteetikko, jonka inspiraation lähteistä on esimerkiksi luonto ja sen kauneus. Kiki ilmaisee rohkeasti asiat, jotka hän näkee tuovan asiakkaan parhaat puolet esiin. Tulevaisuuden suunnitelmissa Kiki haluaa helpottaa ihmisten hiusarkea sekä vaatimattomasti mullistaa koko hiusalan.

IG: @hair_rebels

Jopo Simeon

Junior Hair Designer

Rennon, mutta määrätietoisen Jopon vahvuus on ihmisten kohtaaminen, ja asiakkaan hiusunelmien toteuttaminen todeksi. Hänen luova ja ammattitaitoinen värien hallinta on huippuluokkaa sekä kampaajana, että erityisesti meikkaaja-maskeeraajana. Qtimen ulkopuolella Jopon voi kohdata maskeerauskoulu Makerissa opettajana tai Helsingin klubeilla DJ:nä. Tämä monitaituri ei turhista stressaa. Hän mielellään viettää vapaa-aikansa fiiliksen mukaan klubeilla tai kotona musiikin parissa.

IG: @saboreko

Ronja Tiittanen

Hair Designer

Ronja on valmistunut unelma-ammattiinsa parturi-kampaajaksi 2017. Hair Designer ja salonkiassistentti on kampaajana intohimoinen, tekninen ja varma hiusten leikkaaja. Jatkuva osaamisen kehittäminen on Ronjan lähitulevaisuuden tavoite – hän on aina valmis oppimaan uutta! Qtimessa työkaverit ja kunnon tekemisen meininki innostavat tavoitteen saavuttamisessa. 

IG: @ronjatiittanen

Kira Hermonen

Hair Designer

Oulusta helsinkiläistynyt ja 2017 parturi-kampaajaksi valmistunut Kira on hauska, avoin ja täynnä elämäniloa. Kira leikkaa, värjää ja tekee kampauksia. Suosikkitöitä ovat värjäykset ja raidoitukset, etenkin haastavat sellaiset, joista oppii. Perfektionistina Kira tähtää keskittyneesti virheettömään lopputulokseen. 

IG: @karvakira

Edi

Advanced Hair Designer

Edi on vuonna 2014 parturi-kampaajaksi valmistunut hyvin luova osaaja. Taiteellisuus kuvaa häntä erittäin hyvin. Anna Eshwoodin koulutuksenkin suorittanut Edi saa inspiraatiota ja hyvää fiilistä ympäriltään. Vuodenaikojen värit innostavat tekemään mehukkaita ja runsaita hiusvärejä. Hiusten leikkaustaidoiltaan Edi on tekninen ja monipuolinen. Edi would also love to serve you in Russian.

Disa

Advanced Hair Designer

Oulussa parturi-kampaajaksi 2013 valmistunut Disa tunnetaan ennen kaikkea loistavista taidoistaan käsitellä kiharoita. Disa nauttii työssään erityisesti hiusten värjäämisestä pehmein sävyvivahtein ja pastellivärein. Hän tekee myös kampauksia suurella rakkaudella. Avoin ja rempseä luonne tähtää asiakkaan auttamiseen, jotta kokonaisuudessa kohtaavat sisin ja ulkoinen olemus.

IG: @hairsistadisa

Linda Rosendal

Advanced Hair Designer

Linda on vuonna 2002 alalle valmistunut, helposti lähestyttävä, tyyni ja herttainen luonne. Hän on tasaisen varma tekijä – laatu on aina taattua. Lindan tekniset leikkaustaidot tunnetaan erityisesti klassisista polkista. Hän muotoilee pitkiä ja lyhyitä hiuksia erittäin taitavasti. Tällä hetkellä luova hiustaiteilija työskentelee liikkeessämme osa-aikaisena. Linda would also love to serve in English.

Nina Helin

Top Hair Designer

Nina on luova ja räväkkä persoona, joka toteuttaa suuretkin muutokset jännittämättä. Hän rakastaa värejä. Hiusten värjääminen onkin Ninalle intohimo. Hair Club Esa Kokko -koulusta valmistunut parturi-kampaaja on työskennellyt alalla vuodesta 2009 muun muassa Salon Managerin tehtävissä sekä suorittanut Sassoonin ABC-kurssit.

IG: @ninja_hair

Sini Ropponen

Top Hair Designer

Varma ja luotettava. Sellainen on vuonna 2007 kampaajaksi valmistunut Sini, yksi Qtimen ensimmäisistä kampaajista. Toteutettuaan haaveitaan Lapissa, Aasiassa ja Wellan kouluttajana, Sini on palannut. Pikkutarkka näpertelijä rakastaa teknisesti vaativaa lyhyiden ja puolipitkien hiusten leikkaamista ja värjäämistä. Hän on näkemyksellinen ammattilainen. Sini would also love to serve you in English.

Emmi Ruusu

Top Hair Designer

Emmi on kokonaisvaltaisen tyylin todellinen asiantuntija. Hän valmistui parturi-kampaajaksi vuonna 2010 ja on työskennellyt siitä lähtien yrittäjänä Sassoon-liikkeissä. Emmi on myös stylisti-meikkaaja ja siten suosittu juhlameikkien tekijä. Kampauksissa hän onkin omaa luokkaansa. Positiivisen oululaisen työnjälki on aina huoliteltua.

IG: @hairemmi

Sanni Wallén

Top Hair Designer

Sanni on luova ja tekninen huippulahjakkuus. Alalla hän on ollut vuodesta 2002. Sanni on suorittanut lukuisia Sassoon-koulutuksia, opiskellut itsekin kouluttajaksi ja valmistunut Beauty Colorsin värikonsultiksi. Nyt Sanni on toinen Qtimen ylpeistä omistajista. Tukan leikkaaminen on hänelle kuin meditaatiota. Positiivinen tunnelma, vuorovaikutus ja työn jäljen näkeminen heti ovat lähellä sydäntä.

IG: @sanniwallen

Anna Vuoristo

Top Hair Designer – äitiyslomalla

Anna tunnetaan loistavana parturi-kampaajana, joka keskustelee, ehdottaa ja perustelee. Hän värjää hiuksia intohimolla ja taidolla ratkaisten kaikki värjäämisen liittyvät haasteet. Alalle Anna valmistui Turun ammatti-instituutista yo-pohjaiselta parturi-kampaajalinjalta 2007. Hän on käynyt myös maskeeraajakoulun ja työskennellyt värikouluttajana. Anna would also love to serve you in English.

 

Ninni Mäki-Tuuri

Top Hair Designer – äitiyslomalla

Ninni on Qtimen rohkea, haasteita rakastava ja kannustava omistaja. Alalla vuodesta 2002 puuhaillut, luontoa rakastava Beauty Colors -värikonsultti on vahvistanut osaamistaan säännöllisesti muun muassa Sassoon-koulutuksissa. Tarkat värivalinnat ja leikkauksen täydellinen sopivuus asiakkaalle ovat työn kulmakivi. Mikä parasta, Ninni tekee myös kasvivärejä!

IG: @niinamikatuuri

Juuso Heino

Top Hair Designer – isyyslomalla

Juuso on rauhallinen, humoristinen ja työkavereidensa mukaan sopivasti äijä. Hän on työskennellyt alalla yli 15 vuotta ja suorittanut lukuisia Sassoon-koulutuksia, Masters sekä Salon Creatives, Suomessa ja Lontoossa. Juuso on laadukkaasta työnjäljestään tinkimätön, äärimmäisen taitava, tekninen leikkaaja ja värjäri. Hän tekee myös haastavia mallinmuutoksia tyynellä varmuudella. Juuso would love to serve you also in English.

 

Karoliina Stauffer-Turkia

Sisältömarkkinoija – äitiyslomalla

Karoliina on Qtimen vauhdikas sisältömarkkinoija, joka pyörittää muun muassa somea ja QBlogia. Karoliina on työskennellyt aiemmin mediakoordinaattorina ja -suunnittelijana sekä sisällöntuottajana. Intohimoinen somettaja ja kirjoittaja rakastaa luontoa, eläimiä, elokuvia ja kahvia. Hän on QTime-perheen tärkeä jäsen ja innokkain fani.

IG: @karoliina_kinda_official

QTimen työntekijät ovat huippuosaajia, joiden luovuutta ja palveluhenkisyyttä arvostan niin, etten anna hiuksiani enää kenenkään muun käsiin!

-Hannaliisa Apajalahti-Freitag