QTime

QTime on trendikäs, valoisa parturi-kampaamo Helsingin ydinkeskustassa. Liike avattiin kesällä 2012, kun Sassoon-tekniikan huippuosaajat toteuttivat pitkäaikaisen unelmansa - oman kampaamon. Laadukkaan hiusmuotoilun takaa jatkuva kouluttautuminen, sillä QTimen kampaajat haluavat tarjota asiakkailleen alansa tuoreinta osaamista.

Sassoon-filosofian sopivuus- ajattelu huomioi leikkauksissa ja värjäyksissä ihosi värin, kasvojesi muodon sekä persoonallisen tyylisi. Panostamme käyttöä kestäviin ja helppohoitoisiin leikkauksiin. Sassoon mahdollistaa kampauksen, joka korostaa parhaita puoliasi joka hetki!

Ystävällisen ja iloisen henkilökuntamme ansiosta asiakkaat löytävät tiensä meille yhä uudelleen. Luksusta päivääsi tuovat hierovat tuolit, ammattimaiset äänentoistolaitteet sekä maailman puhtaimmat teelaadut, joista voit nauttia hiusmuotoilun ohessa. QTimen huippukampaajat toivottavat sinut lämpimästi tervetulleeksi!

 

Parturi-kampaamo Helsinki QTime

Hiusten laittoon käyttämäni aika on vähentynyt. Välillä pelkkä föönaus ilman muotoilutuotteita riittää siihen, että malli on ryhdikäs. Olen löytänyt luottokampaajani.

-Outi Pekkala

Henkilökunta

Emmi Ruusu

Advanced Hair Designer

Emmi on kokonaisvaltaisen tyylin todellinen asiantuntija. Hän valmistui parturi-kampaajaksi vuonna 2010 ja on työskennellyt siitä lähtien yrittäjänä Sassoon-liikkeissä. Hän on myös valmistunut stylisti-meikkaajaksi Pohjois-Suomen meikki- ja maskeerauskoulusta.  Emmi myös valittiin Wellan vuoden 2012 Youn talent -kilpailun pronssimitalistiksi. Aktiivisuus pitääkin monessa mukana. Positiivisen ja iloisen Emmin työssä on aina oma tyylikäs jälkensä.

Jola Tuomikoski

Trainee Hair Designer

Jola on mukaansa tempaava ja energinen kauneusalan ammattilainen. IMC Make Up Centeristä 2009 valmistunut Jola maskeeraa, meikkaa ja kestovärjää näppärästi ripsiä ja kulmia. Jola opiskelee parhaillaan oppisopimuksella parturi-kampaajaksi liikkeessämme ja hämmästyttää nopealla oppiskyvyllään. Sassoon-tekniikatkin ovat jo hallussa. Ystävällisestä ja mukavasta Jolasta voi todella odottaa suuria myös kampaajana. Meikkaajana hän on jo omaa luokkaansa. 

Juuso Heino

Top Hair Designer

Juuso on rauhallinen, humoristinen ja työkavereidensa mukaan  juuri sopivasti äijä. Hän on työskennellyt alalla jo yli 15 vuotta ja suorittanut lukuisia Sassoon-koulutuksia, Masters sekä Salon Creatives, Suomessa ja Lontoossa. Juuso on laadukkaasta työnjäljestään tinkimätön äärimmäisen taitava tekninen leikkaaja ja värjäri. Hän tekee myös hyvin haastavia mallinmuutoksia tyynellä varmuudella. Juuso would love to serve you also in English.

Katarina Eskelinen

Advanced Hair Designer – äitiyslomalla

Katarina on perusteellinen ja kunnianhimoinen kampaaja, joka on ollut alalla vuodesta 2010. Hän valmistui parturi-kampaajaksi Pepe Åhmanin kampaamokoulusta ja on siitä lähtien erikoistunut Suomessa ja ulkomailla. Katarina on myös tuttu kasvo muotikuvausten ja hiusnäytösten kampaajana. Rohkea tekijä tunnetaan erityisesti kampauksista, hiustenpidennyksistä ja hyvästä värisilmästä. Portfolio: www.katarinaeskelinen.fi

Josefin Westermarck

Advanced Hair Designer

Josefin on valmistunut parturi-kampaajaksi Prof Hairschoolista ja opiskellut myös VTM:ksi. Hän on monitaituri, ideoija ja visualisti, joka osaa erityisen hyvin kiharan hiuksen leikkaamisen ja rakastaa pitkien hiusten värjäämistä. Josefin on hyvin perusteellinen ja haluaa helpottaa asiakkaansa arkea taitavasti toteutetuilla ja toimivilla hiuksilla. Josefin puhuu myös ruotsia. She would love to serve you also in English. 

Nina Helin

Advanced Hair Designer

Nina on luova ja räväkkä persoona, joka toteuttaa suuretkin muutokset jännittämättä. Hän rakastaa värejä. Hiusten värjääminen onkin Ninalle intohimo. Hair Club Esa Kokko -koulusta valmistunut parturi-kampaaja on työskennellyt alalla vuodesta 2009 muun muassa Salon Managerin tehtävissä sekä suorittanut Sassoonin ABC-kurssit. 

Linda Rosendal

Advanced Hair Designer

Linda on helposti lähestyttävä, tyyni ja herttainen luonne. Hän on tasaisen varma tekijä – laatu on aina taattua. Linda valmistui alalle 2002 ja eteni Prof Helsingissä Top Stylistiksi. Lindan tekniset leikkaustaidot tunnetaan erityisesti klassisista polkista. Hän muotoileekin niin pitkiä kuin lyhyitä hiuksia erittäin taitavasti. Tällä hetkellä tämä luova hiustaiteilija työskentelee liikkeessämme osa-aikaisena. Linda would love to serve also in English. 

Anna Vuoristo

Top Hair Designer

Anna on loistava värjäri, joka värjää taidolla ja intohimolla ratkaisten huolellisesti kaikki hiusten värjäämisen liittyvät haasteet. Hänet tunnetaankin luotettavana kampaajana, joka keskustelee, ehdottaa ja perustelee. Anna on valmistunut alalle Turun ammatti-instituutista yo-pohjaisen parturi-kampaajalinjalta 2007 ja käynyt maskeeraajakoulun. Hän on työskennellyt myös värikouluttajana. Anna would love to serve you also in English.

Ninni Mäki-Tuuri

Top Hair Designer

Ninni on QTimen rohkea, haasteita rakastava ja kannustava esimieshahmo sekä yksi omistajista. Alalla Ninni on työskennellyt vuodesta 2002. Uraan mahtuu menestystä huippuliikkeissä kuten Prof Helsingissä, jossa Ninni eteni Advanced Stylistiksi. Hän on valmistunut Beauty Colorsin värikonsultiksi ja vahvistanut osaamistaan Sassoon-koulutuksilla. Tarkat värivalinnat ja leikkauksen sopivuus asiakkaalle ovat työn kulmakivi. Mikä parasta, Ninni tekee myös kasvivärejä!

Sanni Wallén

Top Hair Designer

Sanni on luova ja tekninen huippulahjakkuus. Kampaajaksi hän on valmistunut vuonna 2002. Sanni on suorittanut lukuisia Sassoon-koulutuksia, opiskellut itsekin kouluttajaksi ja valmistunut Beauty Colorsin värikonsultiksi. Prof Helsingissä hän eteni Top Stylistiksi. Nyt Sanni on yksi QTimen ylpeistä omistajista. Tukan leikkaaminen on hänelle kuin meditaatiota. Keskittyminen, positiivinen tunnelma, vuorovaikutus ja työn jäljen näkeminen heti ovat lähellä sydäntä. 

Maria Hacklin

Top Hair Designer

Marian käsissä voit tuntea itsesi palvotuksi. Intohimo työhön näkyy vankassa ammattitaidossa, innostuksessa sekä ensiluokkaisessa palvelussa. Lapsesta asti haavettaan parturi-kampaajan työstä toteuttanut Maria, on tehnyt pitkää ja loistokasta uraa vuodesta 1998 asti. Hän on toiminut yrittäjänä, Prof Helsingissä parturi-kampaajana ja opettajana, suorittanut Sassoon-koulutuksia, ja on nyt yksi QTimen omistajista. Maria tietää, mitä kaipaat hiuksiisi, joten varaa aikasi. 

Kira Hermonen

Trainee Hair Designer

Oulusta helsinkiläistynyt Kira on rempseä, avoin ja täynnä elämäniloa. Parturi-kampaajan opintojen ohessa Kira leikkaa ja värjää hiuksia QTimessa. Perfektionistina hän tähtää aina keskittyneesti virheettömään ja siistiin lopputulokseen. Parasta on kuitenkin se, että saa omalla työllään ihmiset hymyilemään. Koska kampaajan työ on ollut haave jo lapsuudessa, riittää motivaatiota eikä intoa pidättele mikään. Tulevaisuudessa Kira haluaisi myös kouluttaa.

Minna Sojakka

Hair Designer

Minna on QTimen porukan iloinen ja luova hullu, joka on työskennellyt kampaajana jo vuodesta 2008. Jatko-opintoja hän on suorittanut muun muassa Lontoossa Sassoon Academy -kursseilla. Sassoon-innostus onkin vienyt Minnaa mukanaan jo kuusi vuotta. Hiusten leikkaaminen, värjääminen ja erityisesti raidat ovat monitaiturin intohimo. Varaa aikasi ennen muita! Minna would love to serve you also in English. 

Linda Lehto

Hair Designer

Linda on kauneuden ja muodin trendien innokas seuraaja. Se näkyykin hänen kädenjäljessään. Vuodesta 2014 parturi-kampaajana työskennellyt Linda panostaa asiakaspalveluun, kuuntelee, keskustelee ja huomioi toiveet ehdottaen myös uutta. Parasta onkin mahdollisuus tehdä asiakas entistä onnellisemmaksi paremmalla tukalla. Iloinen Linda nauttii erityisesti leikkaamisesta ja värjäämisestä. Hän on myös erittäin hyvä meikkaaja.

Eddie

Trainee Hair Designer

Eddie on 2014 valmistunut innokas ja ahkera menestyjä. Taiteellisuus ja tyylitietoisuus kuvaavat hyvin suunnannäyttäjien kuten Iris Van Herpenin ja Alexander McQueenin muotitaloja seuraavaa Ediä. Inspiraatiota ja hyvää fiilistä hän hakee myös rennosti luonnosta. Vuodenaikojen värit innostavat tekemään mehukkaita ja runsaita hiusvärejä. Hiusten leikkaustaidoiltaan Eddie on tekninen ja monipuolinen. Eddie would love to serve you also in Russian.

Ronja Tiittanen

Trainee Hair Designer

Ronja on valmistunut unelma-ammattiinsa parturi-kampaajaksi 2017. Järvenpäästä kotoisin oleva Trainee Hair Designer ja QTimen salonkiassistentti on kampaajana intohimoinen ja innokas oppimaan. Kehittyminen hyvin tekniseksi ja varmaksi kampaajaksi, joka leikkaa hiuksia loistavasti, on Ronjan selkeä tulevaisuuden tavoite. Työkaverit ja kunnon tekemisen meininki innostavat haaveen tavoittelussa päivittäin. 

Jaana Lauronen

Hair Designer

Vuodesta 2004 kampaajana työskennellyt Jaana on visuaalinen osaaja, joka seurasi intohimoa hiuksiin baletin parista. Hän on kouluttautunut myös työpaikkaohjaajaksi, suorittanut hiusalan erikoisammattitutkinnon sekä kosmetiikan AB-ajokortin. Työssään Jaana nauttii asiakkaan ilahduttamisesta upealla tukalla, koska ilo tarttuu. Jaana tekee myös meikkejä ja ajaa parran tarkkuudella viimeistellen. Erityisesti kampaukset ovat valttikortti.

QTimen työntekijät ovat huippuosaajia, joiden luovuutta ja palveluhenkisyyttä arvostan niin, etten anna hiuksiani enään kenenkään muun käsiin!

-Hannaliisa Apajalahti-Freitag