Qtime_Disa

Qtime-tiimin tyylit OSA 1


Tyyli on osa itseilmaisua. Kampaajalle se on lisäksi kuin aisti ja siten korvaamaton työkalu, josta sinä penkissämme hyödyt. Luemme tyyliäsi ja persoonaasi, jotta saamme syvimmän olemuksesi hiuksiisi.

Mutta millaisia me havainnoijat ja tyyliä työssämme hyödyntävät olemme itse tyyleiltämme? Mitkä ovat tärkeimpiä seikkoja? Entä mitä värejä käytämme? Qtime-tiimiläisistä ensimmäisenä omista tyyleistään kertovat Sini, Edi, Ninni ja Disa.

Qtime_Sini

Sini

Kaikki Sinin tuntevat tietävät, millä sanalla kuvailla hänen tyyliään parhaiten. Sen huomaa yhdellä vilkaisulla. Mustat farkut tai hame, musta paita, mustat kengät ja mustat hiukset.

”Rakastan mustaa väriä! Värejä myöten tyylini on hyvin selkeää – pidän simppeleistä jutuista pienellä twistillä.

Kengistä, joiden valinta vie aina eniten aikaa, suosikkejani ovat maiharit, mustat tennarit ja erilaiset nahkakengät. Yksityiskohdilla on kengissä aina merkitystä.

Kenkien lisäksi heikkouteni on takit: farkkutakit ja bikerit. Materiaaleista juuri farkku ja nahka ovat ehdottomasti suosikkejani. Lähes aina pukeutumistani täydentävät erilaiset asusteet kuten isot korvakorut ja sormukset.

Yksi merkittävimmistä tyyliini liittyvistä elementeistä on hiukset. Tärkeintä on tietysti tumma väri; se sopii kokonaisuuteen. Leikkaukset sen sijaan vaihtelevat, vaikka nyt minulla onkin ensimmäistä kertaa ollut jo pidempään pitkä tukka.”

Qtime_Edi

Edi

Edi on viimein löytänyt se omalta tuntuvan rennon ja boheemin tyylin.

”Tärkeintä tyylissäni on hyvä olo, mukavuus ja oikeat värit. Tykkään kirkkaista, selkeistä ja lämpimistä sävyistä.

Hiustyyli saattaa olla jopa näitäkin suurempi juttu. Vähän kulunut, kesäinen surf-hiustyyli on löytynyt kuin vahingossa hiuksia kasvattaessa. Se on nyt juuri sitä, mitä olen tavoitellut.”

Qtime hair designQtime_ninni

Ninni

Luontoa ja sen tarjoamia kasveja rakastava ja työssäänkin hyödyntävä Ninni on luonnonlapsi, joka ei siedä sukkia. Kotona ja pihalla kuljetaan paljain jaloin aina kun mahdollista.

”Olen aika boheemi tyyppi. Mukavuus on tyylini tärkein seikka. Käytän helppoja ja rentoja vaatteita, jotka eivät purista. Siksi kaapistani löytyy paljon mekkoja. Värit vaihtelevat maanläheisistä ruskeista, vihreisiin ja keltaisiin.

”Väri edellä” on motto, jota seuraan ostoksilla. Tuotteen kotimaisuus on toinen iso valttikortti. Tuen mielelläni pieniä kotimaisia yrityksiä. Hyvänä esimerkkinä väristä ja kotimaisuudesta ovat suosikkikorvikseni puiset, keltaiset sateenvarjot.

Koska en värjää hiuksiani, on leikkaus hiustyylissä olennaisinta. Sen pysyminen hyvänä pitkään auttaa kiireen keskellä ja sopii myös reissaajalle. Kuljen nimittäin lähes viikoittain Turun ja Helsingin väliä. Siksi minulla on selässäni aina hyvä reppu.”

Qtime_Disa

Disa

Disan tyylissä ei voi olla kiinnittämättä huomiota upeisiin hiuksiin! Hyvä tukka on yhtä kuin hyvä olo.

”Luonnonkiharassa hiuksessa hyvä leikkaus ja muoto ovat tärkeimpiä. Hiukset vaikuttavat fiiliksen lisäksi myös tyyliin kokonaisuutena. Noudatan helppoutta tukassa ja vaatteissa. Käytän eniten selkeitä, simppeleitä vaatteita kuten löysiä t-paitoja, kauluspaitoja, farkkuja ja rentoja lenkkareita.

Väreissä simppeli taas ei aina riitä. Rakastan voimakkaita värejä kuten violettia, mustaa ja sinistä. Monesti huulipuna on ainut asusteeni. Viileät liilat ja punaiset sopivat parhaiten ihonväriini. Ripsivärissäkin suosin usein sinistä mustan sijaan.”

 

Haluatko lukea seuraavat osat? 

Qtime-tiimin tyylit – osa 2 ja Qtime-tiimin tyylit – osa 3

 

Kuvat: Olga Poppius