Qtime Hair Design - Qblog - Olaplex - hiustesi hyvinvointiin

Olaplex – hiustesi hyvinvointiin


Sensaatiomainen, ainut laatuaan oleva tuote joka vahvistaa, suojaa ja korjaa hiuksiasi. Olaplex on hiusalan tämän vuosisadan yksi innovatiivisimmista hiushoitotuotteista, joka tekee sen mitä lupaa. Qblog sukeltaa Olaplexin vaikuttaviin tekijöihin ja kertoo, miksi sinunkin kannattaa harkita sen käyttöön ottoa. 

Qtime Hair Design - Qblog-Olaplex - hiustesi hyvinvointiin - Olaplex-hoitokäsittely kampaamossa

Mikä on Olaplex?

Olaplex on patentoitu hiusten hoitokäsittely sekä kotihoitotuotesarja. Sen ainutlaatuinen vaikuttava ainesosa on Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, joka korjaa ja suojaa hiuksissasi olevia rikkisiltasidoksia. 

Olaplex on ainoa hoitokäsittely maailmassa, joka todistetusti eheyttää rikkisillat esimerkiksi hiusten kemiallisten käsittelyiden, kuten värjäysten, vaalennusten tai permanentin yhteydessä.  

Qtime Hair Design - Qblog -Olaplex-hiustesi hyvinvointiin -hiusten vaalennus

Annin hiukset ennen vaalennusta ja Olaplex-hoitokäsittelyä.

Mitä Olaplex tekee?

Yksinkertaisuudessaan Olaplex on hapettumisen estohoito.

Hiusten kemialliset käsittelyt, toistuva lämpö, altistuminen auringonvalolle sekä hiusmuotoilu hajottavat hiuksesi kuitukerroksessa olevia rikkisidossiltoja. Siltojen katkettua alkaa ketjureaktio, joka on peruuttamaton hiustesi hyvinvoinnille. Irrallisiksi jääneet rikit etsivät itselleen aktiivisesti ainepareja. Tällöin hiuksissasi oleva happi pääsee kiinnittymään rikkiin, josta seuraa hiuksen hapettuminen.

Olaplexin vaikuttava ainesosa on ainoa, joka estää hapen kiinnittymisen rikkisidokseen, auttaa yhdistämään rikit toisiinsa ja korjaa hajonneet sillat takasin yhteen.

Qtime Hair Design - Qblog-Olaplex - hiustesi hyvinvointiin - Olaplex-hoitokäsittely kampaamossa

Vaalennuksen ja Olaplex-hoitokäsittelyn jälkeen.

Olaplexin vaikutuksen kesto

Olaplex hoitokäsittelyn jälkeen päivittäiset rasitteet kuten harjaus, föönaus, suoristus, tupeeraus, hiusten pesu ja muotoilutuotteet avaavat jälleen rikkisiltasidoksia hiuksistasi. Halutessasi optimoida hiuksiesi parhaan kunnon sinun tulee ylläpitää niiden hyvinvointia kampaamokäyntisi jälkeenkin. 

Olaplexin kotihoitotuotteet ovat suunniteltu ylläpitämään hiustesi terveyttä ja ehkäisemään uusien rakennevaurioiden syntymistä kampaamokäyntiesi välillä.  Tuotteet myös vahvistavat, kosteuttavat ja lisäävät kiiltoa hiuksiisi. 

Olaplex_No.6.

Olaplex-tuotesarjassa on seitsemän eri tuotetta.

Olaplex-hoitokäsittely vai jokin toinen?

Suosittelemme Olaplexin käyttöä rankkojen käsittelyiden kuten vaalennusten yhteydessä ja rakennevaurioituneisiin hiuksiin.

Hiusrakenteesi ollessa ehjä, mutta pintakerroksen vaurioituessa otetaan muut hoitomenetelmät käyttöön. Esimerkiksi usein ajatellaan luonnonkiharan olevan huonossa kunnossa, sen pörröisyyden, kuivuuden ja karkeuden takia. Todellisuudessa kihara saattaa kaivata vain tehokasta kosteutusta. 

Ollessasi epävarma omien hiustesi voinnista kysy rohkeasti kampaajaltasi neuvoa. Hän osaa kartoittaa hiustesi tilanteen sekä valita tarvittavan hoitovaihtoehdon.

Qtime hair design kevät vaalennus

Advanced Hair Designer Disan hiusten hoitorutiineihin kuuluu Olaplex-hoito.

Fun Fact!

Olaplex ei tarkoita mitään. 

Olaplex-tuotesarjan yritysjohtaja Dean Cristal mietti nimeä uudelle tuotteelleen, kun hänen 14-vuotias tyttärensä halusi osallistua mietintään. Hetken kuluttua tytär huudahti löytäneensä täydellisen nimen. Olaplex, josta ei tule ainuttakaan Google-hakua, eikä se tarkoita yhtään mitään. 

 

Blogi kirjoitettu Olaplex-tuotesarjan Suomen Director of International Business Arto Välimäen haastettelua käyttäen. 

Tiesitkö, että voit voittaa Olaplex-hoitokäsittelyn jatkuvassa kuukausiarvonnastamme instagramin puolella?

1. Ota Qtimen IG-tili haltuun (@qtimehairdesign).

2. Qtime-käyntisi jälkeen ota kuva uusista hiuksistasi.

3. Julkaise hiuskuvasi Instgramiin ja huom! merkkaa (tägää) Qtime Hair Design kuvaasi.

4. Näin olet mukana Olaplex-kuukausiarvonnassa.