Qtime hair design kevät vaalennus

Luonnonkihara ruskeasta viileän vaaleaksi


Keväällä ajatukset vievät hiushaaveet tummasta kohti persikan ja roosan vivahteisten lasien läpi katsottuja vaaleita. Kun auringon lämpö tuntuu jo keholla, miksei sen valo hohtaisi hiuksissa.

Qtime hair design kevät vaalennus

Qtimen Disan mielihaluja on jo pitkään hallinnut ajatus viileästä vaaleasta. Pehmeän, korkkiruuvikiharan tummanruskea väri tekee olon kalpeaksi. Harva uskoisi, että afroamerikkalaisen isän myötä kauniin ruskean ihon saaneelle sopisi parhaiten kylmät, talviset sävyt. Vaikka oman luonnollisen hiusvärin sanotaan sopivan aina, korostaa vaalea Disan lämmintä ihonväriä ja saa siten olonkin mukavammaksi.

Muutos aloitetaan vaalentamalla edeten tummasta tyvestä latvaa kohti. Vaalennuksen aikana Olaplex suojaa, mutta pitää myös kiharan hiuksen kimmoisana.

Qtime hair design kevät vaalennus

Hiusten väri ennen Emmin tekemää hiusmuutosta.

Kun hiukset ovat vaalentuneet keltaiseen sävyyn, ne pestään ja sävytetään. Kellertävä pohja riittää alustaksi viileälle, heleälle vaalealle, mutta esimerkiksi puhdasta harmaata väriä tavoitellessa pohjan pitäisi olla täysin valkoinen.

Lopulta tulos on raikas, violettiin taittava vaalea. Violetilla vivahteella on hiuksissa tarkoituksensa; se taittaa pois lämpöä ja on raikkaampi, kuin esimerkiksi sininen häivähdys. Tällä viileällä sävyllä pysyvyys on lämmintä parempi, koska silmälle viileys näyttää ikään kuin tummemmalta.

Qtime hair design kevät vaalennusQtime hair design kevät vaalennusQtime hair design kevät vaalennus

Koska luonnonkihara on hyvin huokoista eli hiuslaatu on kuivempi, ei sävy välttämättä ole heti vaalennuksen ja ensimmäisen sävytyksen jälkeen tasainen. Se elää ja tasoittuu pikkuhiljaa.

Alla olevassa kuvassa, muutoksesta on kulunut viikko. Sen aikana Disa pesi hiuksensa kerran shampoolla ja huuhteli kahdesti käyttäen vain hoitoainetta. Vaalennettua, huokoista kiharaa voi pestä harvemmin, sillä vaalennettuna se imee talia hiuspohjasta.

Disalle väri on parhaimmillaan, kun hiuksissa näkyy pientä tyvikasvua. Se pehmentää ilmettä eivätkä tummat kulmakarvatkaan pistä enää silmään. Kokonaisuus istuu harmonisesti siis vasta jonkin aikaa värjäyksen jälkeen.

Qtime hair design kevät vaalennus

Koska vaalennus on hiuksille aina rankka operaatio, pitää Disa hiusten kuntoa yllä muun muassa käyttämällä vähintään kerran viikossa Olaplexia hoitoaineen tapaan.

Värin pysyminen freesinä

1. Sävyttävä hoitoaine, joita löytyy esimerkiksi Grazettelta ja Wellalta.

2. Kampaamossa tehtävät suoravärjäykset ja kiiltosävykäsittely.