QTime Hair Design kesä hiukset

Qtime-tiimin lempituotteet huolettomaan kesäviimeistelyyn


Kun Disa puristelee kiharoihinsa lakkaa, joka antaa muotoiltavaa pitoa, käyttää Juuso kesällä kevyttä vahaa. Ninni taas valitsee kuivashampoon. Koska tyylejä ja mieltymyksiä riittää, kokosimme listan suosikkituotteistamme huolettomaan kesäviimeistelyyn.

QTime Hair Design kesä hiuksetQTime Hair Design kesä hiukset

Kiran hiukset värjäsi Sini ja leikkasi Nina. Hiustuotteet: EIMIn Sugarlift ja Grazette of Swedenin Crush Illusion Salt Water Spray.

Shine Define, Sebastian: pitoa ja muotoiltavuutta yhdessä pullossa. Kiiltopumppulakka, joka sopii erityisesti luonnonkiharan hiuksen rentoon viimeistelyyn. Suihkuta ja puristele.

Sugarlift, EIMI: rakennesuihke, joka antaa pitoa, tuuheutta ja kiiltoa. Sopii erityisen hyvin puolipitkille hiuksille.

Spray Shine, Sassoon: kuiva, kiiltoa ja ultrakevyttä pitoa antava kiiltosuihke, joka sopii hentoihin, mutta myös karheisiin hiuksiin.

Crush Illusion Salt Water Spray, Grazette of Sweden: kunnon surffi- tai renttulookin unelmatuote, joka antaa rakennetta. Sopii sekä suoraan että kiharaan hiukseen, niin naisille kuin miehille.

QTime Hair Design kesä hiuksetQTime Hair Design kesä hiuksetQTime Hair Design kesä hiukset

Karoliinan hiukset leikkasi Edi ja värjäsi Ninni. Hiustuotteet: Grazette of Swedenin Crush Illusion Salt Water Spray ja Sebastianin Dynamic.

Matte Putty, Sebastian: mattapintainen vaha on toinen hyvä tuote sotkuiseen surffilookkiin. Huomaamaton, kevyt pito puolipitkään ja lyhyehköön tukkaan miehille ja naisille.

Curl Form, Sassoon: kosteuttaa ja hoitaa kiharaa. Jättää pehmeäksi, liikkuvaksi ja luonnollisennäköiseksi ilman karheutta.

Definitive Groom, Sassoon: puolipitkille ja pitkille hiuksille sopiva, perinteinen, erittäin kevyt muotoiluvoide. Sopii hyvin myös miesten sliipattuun viimeistelyyn.

Dynamic, Sebastian: kuivashampoo, jolla saat hentoihin hiuksiin ilmavuutta.

QTime Hair Design kesä hiuksetQTime Hair Design kesä hiuksetQTime Hair Design kesä hiukset

Kiinni vai auki? Rannalle sopii molemmat! Vaihtelua puolipitkien hiusten viimeistelyyn saat rennolla, osittaisella ponnarilla ja huivilla. 

Kuvat: Kira ja Karoliina.