qtime blonde journal vaalennus raidat

Blonde Journal: vaalennus raidoittamalla


Qblogin uusi juttusarja Blonde Journal avaa silmäsi hiusten vaalentamiseen kampaamoiden huipputasolla. Vastaamme sarjan eri osissa aiheen polttaviin kysymyksiin. Miten saan Instagram-blondin? Millaisia vaihtoehtoja on olemassa? Mitä se maksaa? Pysy siis kuulolla!

qtime blonde journal vaalennus raidatqtime blonde journal vaalennus raidat

Blonde Journal osa 1

Blonde Journalin ensimmäisessä osassa Qtimen Top Hair Designer Sini toteuttaa asiakkaansa, Kristinan, toiveen viileästä, vaaleasta ja hieman pastellisesta hiusväristä raidoittamalla.

”Kristinan hiukset ovat jo valmiiksi väriltään vaaleat, joten sävyn saaminen entistä vaaleammaksi on helppoa. Lisäksi hiusten kunto, joka on aina yksi vaalentamisen tärkeimmistä perusasioista, on oikein hyvä.”

qtime blonde journal vaalennus raidat

Kristinan hiukset ennen vaalennustyötä ja sävytystä.

Miksi vaalennus toteutetaan juuri raidoittamalla?

”Raidoittaminen sopii hyvin herkälle hiuspohjalle, sillä vaalennusaine ei osu silloin hiuspohjaan. Kasvurajastakaan ei tule viivasuora, vaan luonnollinen. Eläväisempi tyvi näyttää todella hyvältä, vaikka latva onkin kirkas vaalea.”

Raidoitettuaan lähes koko tukan, Sini viimeistelee uuden värin sävytyksellä pesupaikalla.

”Saimme hiusten kultaisuuden hyvin pois. Lopputulos on viileä vaalea, johon saimme hyvää vaihtelua pastellisella vivahteella. Todella kaunis ja kirkas väri.”

qtime blonde journal vaalennus raidatqtime blonde journal vaalennus raidat

Työhön kulunut aika: noin 2,5 tuntia.

Hinta-arvio Top Hair Designerin toteuttamana: noin 195 €.

Huomaathan, että lopulliseen hintaan vaikuttaa kampaajasi taso, hiustesi pituus, vaalennukseen käytetty aika ja Olaplexin käyttö.

Jokainen vaalennustyö on yksilöllinen. Ilmainen konsultointi on aina suositeltavaa. Saat tarkemman arvion juuri sinulle sopivista mahdollisuuksista, vaihtoehdoista, työhön kuluvasta ajasta ja hinnasta.