qtime blonde journal vaalean freesaaminen

Blonde journal: vaaleiden hiusten freesaus


Hiusten vaalennus on iso investointi. Kun se on tehty hyvin jo alusta alkaen, kannattaa väriä ylläpitää. Blonde journal vastaa tässä osassa siihen, miten herättää henkiin vaaleiden hiusten kirkkaus.

qtime blonde journal vaalean freesaaminen

Blonde journal osa 5

Qtimen Anna suosittelee vaalennustöiden oheen kevyttä freesausta, jolla vaaleasta saa helposti ja hellävaraisesti taas hyvännäköisen. Aina ei tarvitse toteuttaa uutta 200-300 €:n vaalennusta, sillä väliin sopii kevyempikin huolto.

Annan asiakkaan, Annin, hiuslaatu on paksu ja värjäysprosessin aikana siitä vapautuu paljon lämpimiä pigmenttejä. Ajan myötä hius samenee sen verran paljon, että se ikään kuin tummuu. Kun mielessä on koko tukan kirkastaminen, on kevyt freesaus, joka palauttaa vaalean hiusvärin aikaisemman kirkkauden ja viileyden, nappivalinta.

Annin hiukset vaalennettiin noin kaksi kuukautta sitten. Sillä välillä hän on muun muassa lomaillut Dubaissa. Aurinko ja uima-altaan kloorattu vesi tekevät hyvää mielelle, mutta eivät hiuksille. Väri samenee auringon ja uimaveden lisäksi ilmansaasteista, usein myös hopeashampoon runsaasta käytöstä.

qtime blonde journal vaalean freesaaminen

Annin hiukset ennen värin freesaamista.

Freesaus aloitetaan Crystal Clear -käsittelyllä, joka poistaa hiuksista epäpuhtauksia ja myös suoravärijäämiä. Anna levittää tuotteen hiuksiin, jonka jälkeen se vaikuttaa lämmössä noin 5-45 minuuttia riippuen halutusta lopputuloksesta. Tämän jälkeen hän pesee hiukset syväpuhdistavalla shampoolla, joka tehostaa puhdistusta.

Hoidon jälkeen Annin hiukset ovat sävyltään lämpimät ja kellertävät. Pesupaikalla Anna jatkaa freesausta tekemällä kiiltosävykäsittelyn, joka palauttaa kiillon ja toivotun sävyn eli tässä tapauksessa viileyden. Lisäksi Olaplex-käsittely, kiiltosävykäsittelyn yhteydessä, rakennepaikkaa muun muassa voimakkaan auringon aiheuttamia vaurioita. 

qtime blonde journal vaalean freesaaminenqtime blonde journal vaalean freesaaminen

Lopputulos on luonnollinen, raikas ja kirkas vaalea. On vaikea uskoa, ettei takana ole suurempaa vaalennusoperaatiota.

”Jo näillä pienillä huoltotöillä hiuksiin saa ison eron. Väri voi hyvin pitkään. Vaihtoehtoja on monia, ja niistä ammattilainen tietää, mikä sopii hiuksillesi parhaiten”, Anna kertoo.

Työhön kulunut aika: noin 45 minuuttia - 1,5 tuntia.

Hinta-arvio Top Hair Designerin toteuttamana: noin 120 €.

Huomaathan lopulliseen hintaan vaikuttavat tekijät: kampaajasi taso, hiustesi pituus ja Olaplexin käyttö.