Qtime vaalennus hinnoittelu

Blonde Journal – Hiusten vaalentamisen hinnoittelu


Qblogin Blonde Journal etenee kuudenteen osaansa, jossa avaamme hiusten vaalentamisen hinnoittelua.

Qtime Blonde Journal vaalennus hinnoittelu

Blonde journal osa 6

Instagramissa toinen toistaan upeampi kuva pitkistä, vaaleista hiuksista kilpailee huomiostasi. Muutokset suupieliä kohottavien ja uusia hiushaaveita herättävien kuvien taustalla ovat kuitenkin useiden tuntien ja parhaimmillaan, jopa satojen eurojen arvoisia hiustöitä.

Miksi näin?

Vaalennus vaalentaa

Värjätyt hiukset eivät vaalene vaaleammalla hiusvärillä, vaan vaalennusaineella, joka purkaa jo olemassa olevaa hiusväriä. Vaalennusaine taas on hinnaltaan kalliimpaa, kuin hiusvärit.

Värjäämätön hius sen sijaan vaalenee myös hiusvärillä. Kuitenkin kaikkien hyvin vaaleiden värien, kuten platinablondin ja pastellivärien, toteuttaminen edellyttää puhtaan vaaleaa pohjaa, joka usein saavutetaan juuri hiuksia vaalentamalla.

Koska vaalennus vaalentaa eikä värjää, ovat hiukset operaation jälkeen kuin välivaiheessa, väriltään kellertävän tai oranssisen vaaleat, ja tarvitsevat lopuksi sävytyksen.

Qtime Blonde Journal vaalennus hinnoittelu

Edi toteutti Railin hiusmuutoksen ruskeasta helmiäisen hohtoiseen vaaleaan. Työhön kului noin kuusi tuntia. Hinta-arvio Hair Designerin toteuttamana 315 €. 

Aika

Vaalennus hinnoitellaan tuntihinnalla, joka on Qtimessa 99 €/tunti, juniorilla 69 €/tunti. Se monta tuntia hiustesi vaaleneminen kestää, riippuu hiuslaadusta ja värjäyshistoriasta. Keskimääräisesti aikaa kuluu yhdestä tunnista tunteihin.

Vaalennusaineen levittäminen ohuisiin hiuksiin on nopeampaa, kuin paksuihin, mutta sitä merkittävämpää on värjäyshistoria. Esimerkiksi paljon värjätty, hyvin tumma tukka on haastavampi vaalennettava, kuin jo valmiiksi vaalea hius. Värjäämättömät hiukset taas vaalenevat helpoimmin.

Hiusten vaalenemiseen kuluvaa aikaa ei siis voi tietää etukäteen; se on hyvin yksilöllistä. Yksi kampaajasi tärkeimmistä tehtävistä onkin seurata muutoksen etenemistä. Usein yksi vaalennuskerta riittää, toisinaan tarvitaan kaksi.

Sandran vaalennuksen haasteena oli muun muassa suoravärijäämät. Kiran toteuttama projekti kesti noin 5-6 tuntia. Hinta-arvio Hair Designerin toteuttamana noin 365 €.

Vaalennustekniikka

Aikaan ja sitä kautta myös hintaan vaikuttaa tapa, jolla vaalennus toteutetaan. Aine voidaan levittää koko päähän tai raidoittaa. Raidoitustekniikka, jossa vaalennusaine ei koske hiuspohjaan, sopii erityisen hyvin herkälle hiuspohjalle. Näistä kahdesta tavasta raidoittaminen vie enemmän aikaa ja tarvikkeita kuten foliota.

Qtime Blonde Journal vaalennus hinnoittelu

Anna toteutti vaalennuksen Essin hiuksiin raidoittamalla. Koko muutokseen kului noin viisi tuntia. Hinta-arvio Top Hair Designerin toteuttamana noin 375 €. 

Olaplex

Vaalennus on melko rankka käsittely hiuksillesi. Siksi suosittelemme sen yhteyteen Olaplex-käsittelyä, joka hoitaa ja vahvistaa hiusta vaalennuksen aikana. Vaalennuksen jälkeen hyvinvoivissa hiuksissa sävy säilyy paremmin ja hiuksia on helpompi käsitellä.

On kuitenkin hyvä huomioida, ettei Olaplex sisälly vaalennuksen hintaan, vaan hinnoitellaan erikseen käytetystä määrästä riippuen. Hinta alkaen 30 €.

 

Jos haaveilet hyvin vaaleista hiuksista, suosittelemme ilmaista noin 15 minuutin konsultointia ennen varsinaisen ajan varaamista. Saat tarkemman arvion sinulle sopivista vaihtoehdoista, työhön kuluvasta ajasta ja hinnasta.