qtime blonde journal vaalennus suoraväri

Blonde Journal: haasteena suoraväri


Qblogin uusi juttusarja Blonde Journal avaa silmäsi hiusten vaalentamiseen kampaamoiden huipputasolla. Vastaamme sarjan eri osissa aiheen polttaviin kysymyksiin.

qtime blonde journal vaalennus suoraväriqtime blonde journal vaalennus suoraväri

Blonde Journal: osa 2

Tässä osassa Kira selvittää, mitä puhtaan vaalean hiusvärin saaminen edellyttää, kun hiuksissa on suoravärijäämiä, tyvikasvua ja latvoissa vanhan vaalennuksen jälkiä.

Vaalentamisen lopputulos riippuu aina hiuksista. Sandralla sekalainen pohja on haaste. Positiivisena puolena Kira näkee kuitenkin suoravärijäämän lämpimän, punaisen pigmentin: jos väri ei lähde kokonaan purkautumaan, tulee se vähintäänkin vaalenemaan. Hiuksia ei ole myöskään koskaan värjätty tummaksi, mikä on vaalentamisen kannalta helpottava tekijä.

qtime blonde journal vaalennus suoraväri

Sandran hiukset ennen vaalennusta ja sävytystä.

Kiran tavoite on saada hiuksista mahdollisimman puhtaan vaaleat, jotta hän voi sävyttää ne lopulta pastelliseksi vaaleanpunaiseksi. Hiusmalli taas muuttuu Sandran tyyliin, joka on huoleton mutta selkeälinjainen, sopivammaksi skarpiksi polkaksi.

Kira aloittaa leikkaamalla hiusten ylimääräisen pituuden karkeasti pois. Seuraavaksi hän hieroo suoraväripigmenttiä pois pesupaikalla, jonka jälkeen on vaalennuksen vuoro. Vaikutusajalla muutosta seurataan huolella, ja tuloksen ollessa sopiva, Kira pesee hiukset ja tekee sävytyksen.

Lopulta väri purkautui hiuksista hyvin, eikä vaalennus jättänyt jälkeensä ikävää oranssista vivahdetta. Lopputulos osui tavoitteeseen.  

qtime blonde journal vaalennus suoraväriqtime blonde journal vaalennus suoraväriqtime blonde journal vaalennus suoraväri

Pastellinen vaaleanpunainen on Sandralle, jota kesäiset värit pukevat parhaiten, täydellinen. Esimerkiksi harmahtava hiusväri tekisi ihosta kellertävän. Vaaleat pastellisävyt tuovat esiin parhaita puolia, kuten silmien väriä.

Työhön kulunut aika: noin 5-6 tuntia.

Hinta-arvio Hair Designerin toteuttamana: noin 365 €.

Huomaathan lopulliseen hintaan vaikuttavat tekijät: kampaajasi taso, hiustesi pituus ja paksuus, vaalentamiseen käytetty aika ja Olaplex.

Jokainen vaalennustyö on yksilöllinen. Ilmainen konsultointi ennen varsinaista vaalennusta on aina suositeltavaa. Saat tarkemman arvion juuri sinulle sopivista vaihtoehdoista, työhön kuluvasta ajasta ja hinnasta.