QBlog

QBlog ratkoo kanssasi arjen hiuspulmia, toteuttaa hiusunelmia ja valmistelee elämän hienoimpiin hetkiin kampausten ja meikkien trenditietoisena ideoijana kertoen samalla työstä unelmien parissa. Selaile, lue, haaveile ja innostu!

 

QTime Hair Design Bob
17.8.2017

Hello bob

Bob on taikasana monien huulilla QTimen ovista sisään astuessa. Klassikkohiusmalli kun on muodissa aina. Harva tietää, että bob on juuri se malli, joka rikkoi naisen perinteistä roolia kohti itsenäisyyttä jo 1800-luvulla. Lyhyet hiukset olivat aikansa mullistava ilmiö. 

QTime Hair Design
19.7.2017

Salon lahja maailmalle

Salon lahja maailmalle. Niin me QTimessa kuvailemme Top Hair Designeria, Juuso Heinoa. Vaatimattomaan tapaansa hän jättää kommentoimatta kuitenkin pieni hymy suupielessä. Asiakkailta ja työkavereilta kehut eivät lopu kesken ihaillessamme Juuson kykyjä laittaa tukkaa.

QTime
14.7.2017

5 kampausvinkkiä lyhyille hiuksille

Kokosimme kesän parhaita, arkeen ja juhlaan sopivia, kampausvinkkejä lyhyille ja hartiamittaisille hiuksille. Normiponnari saa mennä menojaan!

Hanna ja Mari
30.6.2017

Suomen paras kampaaja

QTimen 5v. syntymäpäivän kunniaksi muistelemme loppuvuodesta 2016 menehtynyttä työkaveria ja ystävää, Maria, joka oli mukana perustamassa QTimea. 

QTime Hair Design kesän kampaamohemmottelut
16.6.2017

Kesän hemmottelut

Onnistunut kampaamokäynti on niin miehille kuin naisillekin rentouttava kokemus – hetkellinen panostus omaan hyvinvointiin. QBlogin testissä ovatkin nyt kesän kampaamohemmottelut eli parhaat palvelut perinteisten lisäksi.

Pages