QBlog

QBlog ratkoo kanssasi arjen hiuspulmia, toteuttaa hiusunelmia ja valmistelee elämän hienoimpiin hetkiin kampausten ja meikkien trenditietoisena ideoijana kertoen samalla työstä unelmien parissa. Selaile, lue, haaveile ja innostu!

 

Sassoon Mondaine
17.10.2017

Mondaine by Sassoon

Mondaine on Sassoonin uusi Salon AW17 kokoelma, joka on kunnianosoitus muun muassa aikansa kokeilevalle coutur-suunnittelun edelläkävijälle Critóbal Balenciagalle.

QTime Hair Design
9.10.2017

QTime100 Collection

Suomi 100 – siitä ajatus lähti. QTime100 Collection on Suomen ja myös QTimen 5-vuotisjuhlavuoden tunnelmin tehty hiuskuvakokoelma

QTime Hair Design
3.10.2017

QTime 5 vuotta – Hiukset ovat ilo

Viisivuotissyntymäpäivän kunniaksi pyysimme teitä kertomaan, mitä olette oppineet meiltä hiuksista vuosien varrella. Näiden kommenttien saattelemana kiitämme jokaisesta vuodesta!

QTime Hair Design
26.9.2017

Täytin 30 – Hyvästi pitkä tukka!

Kun QTimen Karoliinasta tuli samana viikonloppuna rouva ja kolmekymppinen, päättyi morsiamen klassinen ”kasvatan hiuksiani hääkampausta varten” -vaihe. Oli aika napsaista pitkä lyhyeksi, tosi lyhyeksi. Uuden toimivamman lookin toteutti Minna.

mazella&palmer
19.9.2017

Hiusmallina Mazella & Palmerilla

QTimen Kira ja Disa vastasivat välittömästi kyllä kutsuun mennä hiusmalleiksi, kun tämä yksi alamme arvostetuimmista teknisen ja kurinalaisen hiustyöskentelyn kouluttajista vieraili Helsingissä.

 

Pages