QBlog

QBlog ratkoo kanssasi arjen hiuspulmia, toteuttaa hiusunelmia ja valmistelee elämän hienoimpiin hetkiin kampausten ja meikkien trenditietoisena ideoijana kertoen samalla työstä unelmien parissa. Selaile, lue, haaveile ja innostu!

 

Oona Oikkonen
14.12.2017

Yhteistyössä Oona Oikkosen kanssa

Persoonallisesta, värikkäästä tyylistä ja rakkaudesta punaiseen väriin tunnettu stailisti Oona Oikkonen on tehnyt kaikkensa unelmauransa saavuttamiseksi. Koska rohkeus, intohimo ja innostus ovat Oonan, QTime-tiimin ja monien muiden onnistumisten tärkeimpiä elementtejä, pyysimme Oonaa yhteistyöhön.

QTime otsatukka
1.12.2017

Otsatukka – ? vai !

Otsatukka sopii kaikille, mutta ei täsmälleen samanlaisena. Kuten QTimen Juuso toteaa: ”Otsis on hemmetin tärkeä. Pienillä jutuilla on helvetisti väliä.”

QTime Joulu Wella EIMI
24.11.2017

QTimen joululahjavinkit x 4

Hemmottelevia joululahjapakkauksia, klassinen lahjakortti tai Malminkadun kestosuosikkituote – mukavia lahjaideoita hiuksiaan rakastavalle!

QTime Hair Design
15.11.2017

Seuraa ketä sun kampaaja seuraa!

Esikuvia, alan vaikuttajia, makeita tyyppejä, visionäärejä tai kivoja kuvia aiheesta kuin aiheesta. Inspiraatio voi olla lähtöisin mistä vain, vaikka Instagramista. Tässä QTime-kampaajiesi suosikit!

Anna Vuoristo QTime
8.11.2017

Anna – Roihikan taiteellinen turkulainen

Luovuus, estetiikka ja ihmiset muodostavat QTimen Anna Vuoriston elämään sopivan väylän, jolle sattuma ja intuitiivinen luoviminen ovat johdattaneet.

Pages