Parturi-kampaamo Helsinki – QTime Hair Desing

Qtime Hair Design on parturi-kampaamo Helsingin keskustassa laadukasta työtä arvostaville.

Haluamme, että nautit täysivaltaisesti parturi- tai kampaamokäynnistäsi, ja toivomme sinun saavan parhaan kokemuksen. Tiimimme palvelee hymyssä suin, ystävällisesti ja sinut yksilöllisesti huomioiden. Viihtyvyyttäsi lisäävät muun muassa hierova pesupaikka, puhtaat kahvi- ja teelaadut ja huipputason äänentoisto. Meiltä löydät myös kattavan hiustenhoito- ja muotoilutuotevalikoiman, joiden käyttämisessä opastamme sinua mielellään.

Huippu parturi-kampaajien joukkomme koostuu Helsingin parhaista Sassoon-tekniikan ammattilaisista. Toteutamme tarkasti käyttäjää kohden räätälöityä Vidal Sassoonin kehittämää hiusmuotoilun filosofiaa. Tämä käsittää silmiesi ja ihosi värin mukaisesti valitun hiusten värjäystekniikan, sekä hiustesi leikkauksessa huomioimme täsmällisesti pääsi- ja kasvojesi muodot. Tarkoituksena on luoda kokonaisuus, joka korostaa parhaita puoliasi, huomioiden persoonasi ja tyylisi. Tekniikalla luodaan terveet ja liikkuvat hiukset, jotka eivät vaadi arkena edes laittamista.

Hyvän sijainnin omaavat toimitilat löytyivät Kampista Helsingin keskustasta, moitteettomien liikenneyhteyksien varrelta. Paikan päälle on helppo saapua niin autolla, linja-autolla, metrolla tai raitiovaunulla (9 ja 7). Ajan varaaminen on tehty mahdollisimman mutkattomaksi. Qtime Hair Design on auki sopimuksen mukaan.

Olemme paikalla ilolla vastassa – täysin sinua ja toiveitasi varten. Näin ollen toivotamme sinut tervetulleeksi!

Varaa aikasi tai ota yhteyttä Qtime Hair Designiin!

QTime Hair Design