Parturi-kampaamo Helsinki – Parasta palvelua

Parturi-kampaamo Helsinki: Qtime on Parturi-kampaamo Helsingissä laadukasta työtä arvostaville asiakkaille. Vuoden 2012 kesällä joukko parhaita parturi-kampaajia Helsingissä pääsi toteuttamaan yhteistä pitkäaikaista unelmaansa. Tämä oli QTime Hair Design – paras parturi-kampaamo Helsingissä. Yli sadan neliön tiloihin on luotu silmiä hellivä miljöö, joka on avaamisesta alkaen tarjonnut tilan niin entuudestaan tutuille kuin uusillekin asiakkaille.

Henkilökunta oli tarjonnut useamman vuoden ajan parasta parturi- ja kampaajapalvelua eri puolilla Helsinkiä ja Suomea, joten keskeinen sijainti oli tärkeää. Hyvän sijainnin omaavat toimitilat löytyivät Kampista Helsingin keskustasta, moitteettomien liikenneyhteyksien varrelta. Paikan päälle on helppo saapua niin autolla, linja-autolla, metrolla tai raitiovaunulla kuin myös paikallis- tai kaukojunalla. Ajan varaaminenkin on tehty mutkattomaksi niin mobiililaitteella, tietokoneella, puhelimitse tai vaikkapa poikkeamalla itse parturi-kampaamoomme. Asiakkaalle parhaimman ajan löytäminen toteutuu joustavien aukioloaikojen myötä. Qtime Hair Design Parturi-kampaamo Helsinki on auki sopimuksen mukaan.

Sassoon-tekniikan ammattilaiset

Parturi-kampaajiemme joukko koostuu Helsingin parhaista Sassoon-tekniikan ammattilaisista, joilla on useiden vuosien kokemus parturi- ja kampaamopalveluista. Myös itse Sassoon-tekniikka on useiden vuosien luomistyön tulos, joka on osa tarkasti käyttäjää kohden räätälöityä Vidal Sassoonin kehittämää hiusmuotoilu-filosofiaa. Tämä käsittää kasvojen ja silmien värin mukaisesti valitut hiustenvärjäystekniikat ja hiustenleikkaukset, joissa huomioidaan täsmällisesti pään- ja kasvojenmuodot. Tarkoituksena on luoda kokonaisuus, joka korostaa käyttäjän parhaita puolia, huomioiden myös persoonan ja tyylin. Tekniikalla luodaan terveet ja liikkuvat hiukset, jotka eivät vaadi arkena edes laittamista.

Vallitsevat trendit ovat osana konsultointia, olemalla mukana päivittäin henkilökuntamme mielissä. Vuosien varrella olemme kouluttautuneet jatkuvasti ja jatkamme kehittymistä päivittäin.

Paras parturi-kampaamo Helsingissä

Haluamme, että nautit täysivaltaisesti parturi tai kampaamokäynnistäsi, ja toivomme sinun saavan parhaan parturi-kampaamokokemuksen. Parturi-kampaajamme palvelevat asiakasta aina hymyssä suin ja yksilöllisesti. Olemme panostaneet asiakasviihtyvyyteen mm. hierovilla pesupaikoilla, puhtaimmilla kahvi- ja teelaaduilla ja huipputason äänentoistolla. Asiakastyytyväisyys on meille erittäin tärkeä osa jokapäiväistä toimintaamme. Tästä kiitoksena olemme kuulleet esimerkiksi, että olemme Helsingin paras parturi-kampaamo. Olemme aina paikalla ilolla vastassa – täysin sinua ja toiveitasi varten.

Koska haluamme asiakkaamme nauttivan hiuksistaan joka päivä myös parturi- tai kampaamokäynnin jälkeen, olemme panostaneet kattavaan hiustenhoito- ja muotoilutuotevalikoimaan. Valikoimistamme löytyvät alan parhaat hiustenhoito ja -muotoilutuotteet, joiden käyttämisessä opastamme sinua mielellään. Näin ollen toivotamme sinut enemmän kuin mielellämme tervetulleeksi asiakkaaksemme!

Parturi-kampaamo Helsinki - Qtime Hair Design, Ota yhteyttä

Voit varata aikasi täältä.