Ajankohtaista

Sanni QTime Hair Design
17.10.2017

Sannin sydämen tarina

Sanni on yksi QTimen perustajista, Top Hair Designer ja nykyinen toimitusjohtaja. Sydämeni tietää -sivulla hän kertoo rakkaudestaan kampaajan työhön ja Sassoon-filosofiaan, mutta myös hiusunelmansa toteuttamisesta. Sannin tarinaan pääset tästä

QTime
19.9.2017

Niina kertoo sydämensä tarinan

Qtimen Top Hair Designer ja yksi perustajista, Niina, kertoo tarinansa Sydämenitietää.love -sivustolla. Käy lukemassa Niinan rakkaudesta kampaajan työhön.

QTime Junior Hair Designer
12.9.2017

Syksyn tarjous

Syksyn tarjous! Väri- ja leikkauspaketti -20% Junior Hair Designerin ja Hair Designerin toteuttamana. Voimassa marraskuun loppuun saakka. Varaa aikasi pian; tekijät ovat huippuja! Ajanvaraukseen pääset tästä.

QTime hair design
30.8.2017

QTime 5 vuotta – Tervetuloa juhlimaan!

Koska olet osa QTimen arkea ja juhlaa, haluamme kutsua sinut viettämään syntymäpäiväämme 7.10.2017 klo 14.00 Malminkatu kahteenkymmeneen, jossa hiusunelmia on toteutettu jo viisi vuotta.

Päivän aikana hemmottelemme sinua QTime100 Collection -näytöksellä, pikkupurtavilla, drinkeillä ja tuotetarjouksilla. Arvonnassa voit voittaa hiusmuutoksen sekä hiustuotteita! 

VP. 1.10. mennessä sähköpostiimme, info@qtime.fi.

Lämpimästi tervetuloa!
Sanni, Ninni ja koko QTime-tiimi

QTime Hair Design
30.8.2017

Vastaa ja osallistut arvontaan

QTimen viisivuotissynttäreiden kunniaksi keräämme teiltä, asiakkailtamme, kommentteja QBlogiin. Mitä QTime-kampaajasi on vuosien varrella opettanut sinulle hiuksista tai elämästä yleensä?

Vastaajien kesken arvomme vuoden kampaamokäynnit (4 x leikkaus- ja väripaketti). Kannattaa siis osallistua! Toteutamme arvonnan 29.9.

Voit kommentoida Facebookin kautta, laittaa meille sähköpostia (info@qtime.fi) tai viestiä (WhatsApp, 044 777 0776). Mikä tuntuu parhaalta!

Huomaathan, että Facebook ei ole osallinen arvonnassa. 

Pages