Ajankohtaista

QTime Hair Design Eddie
19.6.2017

Tervetuloa Eddie

Eddie on aloittanut hommat meillä Malminkadulla. Tervetuloa QTime-tiimiin! Eddielle voit varata aikasi suoraan ajanvarauksesta, sähköpostitse info@qtime.fi tai puhelimitse +358 44 777 0776.

Jos Eddie on sinulle vielä tuntematon hiustaituri, voit lukea hänen esittelynsä tästä. Eddien töitä voit katsella esimerkiksi QTimen Instagramista.

QTime Wella Fusion arvonta
13.6.2017

Arvonta

Kesän arvonnassa voit voittaa liikkeessämme tehtävän Wellan Fusion Refiller -hoidon, joka on kuin botoxia hiuksille sekä Fusion-sarjan Intense Repair shampoon, hoitoaineen ja maskin, jotka sopivat erityisen hyvin käsitellyille, hauraille tai rakennevaurioituneille hiuksille.

Osallistut arvontaan QTimen Facebook-sivulla tykkäämällä arvontajulkaisusta seinällämme. Samainen kilpailu pyörii myös QTimen Instagramissa, jossa osallistut seuraamalla sivuamme, tykkäämällä julkaisusta ja tägäämällä kommenttikenttään kaverisi. Arvonta päättyy 22.6.2017. Tsemppiä arvontaan!

Facebook ei ole osallisena arvonnassa.

QTime Hair Design Ronja
9.6.2017

Tervetuloa Ronja

QTimessa tehdään taas entistä enemmän työtä unelmien parissa, kun työharjoittelunsa meillä suorittanut Ronja aloittaa QTimen salonkiassistenttina. Ronja on haaveillut kampaajan työstä pikkutytöstä asti, ja valmistui juuri Tuusulan Keudasta. Uuden unelmatyönsä ohella Ronja viettää aikaa koiranpentunsa Laran kanssa. Tervetuloa tiimiin!

QTime Wella Fusion
6.6.2017

Kesän tuotetarjous

Wellan Fusion-uutuuksien, Intense Repair shampoon ja hoitoaineen, ostajalle Intense Repair Mask ilmaiseksi mukaan. Hellävaraisesti hoitavat tuotteet sopivat erityisen hyvin rakennevaurioituneille ja hauraille hiuksille. 

31.5.2017

Matkakoot ovat täällä!

Ei kesälomareissua ilman omia hiustuotteita! Sassoonin, Sebastianin ja Wellan parhaimmisto saatavilla nyt minikoossa liikkeestämme kesän seikkailuja varten. Soveltuvatpa tuotteet myös viikonloppureissuun, sillä kulkevat pienen koonsa puolesta näppärästi myös käsimatkatavaroissa.

Valikoimassamme nyt:

Sassoon Spray Shine: kaikille hiustyypeille sopiva, kiillottava ja erittäin suosittu viimeistelysuihke.

Sassoon Heat Shape: hyvä tuote föönauksen alle tai kampausnesteeksi. Antaa tukea ja suojaa lämmöltä.

Sebastian Whipped Crème: tuuheuttava muotoilucrème, joka sopii erityisesti luonnonkiharoihin hiuksiin.

Wella Fusion Shampoo ja Conditioner: uutuus rakennevaurioituneille ja hauraille hiuksille.

Wella EIMI Dry Me: kuivashampoo kuohkeuttamaan hentojakin hiuksia ja samalla pidentämään pesuväliä.

Wella Eimi Stay Stailed: hiuslakka, jossa mukana myös UV-, kosteus- ja lämpösuoja. 

Pages