Ajankohtaista

Qtime hair design Ryhmäteatteri
20.6.2018

Lippuja Suomenlinnan kesäteatteriin

Ryhmäteatterin näytös Yksi lensi yli käenpesän pyörii koko kesän Suomenlinnan kesäteatterissa. Arvomme kaksi lippua kahdelle eri henkilölle, joten pääset viettämään mukavan teatteri-illan yhdessä avecin kanssa. Osallistu arvontaan tykkäämällä Qtimen Facebook-sivusta ja arvontajulkaisusta.

Arvomme liput tiistaina 26.6. Voit noutaa ne liikkeestämme tai postitamme ne sinulle. Tsemppiä!

Facebook ei ole osallisena arvonnassa. 

Qtime hair design
25.5.2018

Tietosuojauudistus Qtimessa

Tietosuojauudistus näkyy tästä päivästä lähtien koko EU:n alueella Suomi ja sen myötä Qtime mukaan lukien. Kunnioitamme tietosuojaa ja noudatamme tietosuoja-asetuksen säännöksiä.

Sinulla asiakkkaanamme on oikeus tietää, miten käsittelemme henkilötietojasi. Voit lukea tietosuojaselosteen liikkeessämme, tai voimme halutessasi toimittaa sen sinulle. Kaikesta sinua mietityttävästä voit aina kysyä meiltä Qtimessa. 

 

Qtime hair design
9.5.2018

Äitienpäiväksi

Voita äidillesi, tai vaikka mummollesi, 100 €:n lahjakortti Qtimeen! Osallistu arvontaan tykkäämällä Qtimen Facebook-sivusta ja arvontapostauksesta tai Instagram-tilistämme ja sen arvontapostauksesta.

Arvomme lahjakortin osallistujien kesken pe 11.5. Voittaja voi noutaa lahjakortin liikkeestämme. Vaihtoehtoisesti voimme myös postittaa sen sinulle. 

Huomaathan, että lahjakortti käy kaikkiin palveluihimme, mutta sillä ei voi ostaa tuotteita.

Qtime hair design
9.5.2018

Qblog on uudistunut!

Tervetuloa lukemaan Qtimen uudistunutta blogia, Suomen parasta hiusblogia: QBlog.  

Qtime hair design
4.4.2018

Model Call

Haemme miehiä hiusmalleiksi Qtimen parturointikoulutukseen, pe 4.5. Jos sinulla on hyvin hiuksia, joita leikata, hae! Laita meille viesti kuvan kera, karoliina@qtime.fi. Koulutus järjestetään aamupäivällä. Aikataulu tarkentuu myöhemmin.
Male hair models needed for our barbering education day on Friday 4th of May. If you have hair to cut please send us an email along with your picture: karoliina@qtime.fi. We'll let you know the schedule of the day later.

Pages