Ajankohtaista

Qtime hair design
14.3.2018

Haemme hiusmallia

Haemme Eddielle hiusmallia koulutukseen, 7.4. klo 12.00. Koulutuksen tarkoitus on harjoitella pitkien tai puolipitkien hiusten leikkaamista lyhyeksi.

Hae lähettämällä viesti, karoliina@qtime.fi, otsikolla "Hiusmalli koulutukseen". Liitä mukaan kuvasi ja yhteystietosi. Kuulemisiin!

Qtime hair design
6.3.2018

2 x EIMI -tuotepaketti

Arvomme naistenpäivän kunniaksi kaksi EIMI-tuotepakettia kahdelle upealle naiselle! Paketti sisältää kaksi muotoilutuotetta, Super Set Extra Strong Finishing Sprayn ja Dry Me Dry Shampoon. 

Voit osallistua tykkäämällä arvontapostauksesta Qtimen Facebookissa. Arvonta toteutetaan ma 12.3. Arpaonnea!

P.s. Facebook ei ole osallisena arvonnassa. 

 

Ystävänpäiväarvonta Qtime Hair Design
13.2.2018

Ystävänpäiväarvonta!

Haluamme hehkuttaa yhteistä aikaa ystävän kanssa ystävänpäiväarvonnalla, jossa voit voittaa ystäväsi kanssa teille räätälöidyt, hiuksia ja hiuspohjaa hemmottelevat hoidot päähieronnan kera. 

Voit osallistua Facebookissa tykkäämällä arvonnan postauksesta ja Instagramissa tykkäämällä postauksesta ja sivustamme sekä tägäämällä kommenttikenttään ystäväsi, jonka kanssa haluaisit jakaa palkinnon.

Toimi 15.2. mennessä. Voittajan arvomme pe 16.2. Facebook ei ole osallisena arvonnassa. Arvontaonnea ja ihanaa ystävänpäivää!

 

Qtime Hair Design
18.12.2017

Haemme hiusmallia

Jos haaveenasi on trendilook eli lyhyt tukka, hae QTimen koulutushiusmalliksi. Koulutus toteutetaan 10.1.2018 klo 9.00-12.00. Se sisältää värin ja leikkauksen. Hakiessasi muista: koulutuksen tarkoitus on harjoitella pitkien tai puolipitkien hiusten leikkaamista lyhyeksi. 

Laita meille viestiä, info@qtime.fi, otsikolla "Koulutusmalli/tammikuu". Hae loppiaiseen mennessä!

Viva
8.12.2017

Emmi mukana Vivan hiusmuutoksessa

Joulukuun Viva-lehdessä 54-vuotias Marianne koki todellisen muodonmuutoksen kohti uutta, näyttävämpää tyyliä.

Uudesta hiustyylistä vastasi QTimen Emmi:
"Oli mahtavaa päästä seuraamaan kuvauksia, ja nähdä se kokonaisvaltainen muutos hiuksissa, meikissä ja stailauksessa. Tykkäsin kovasti."

Viva kaikkine muutoskuvineen nyt myynnissä!

Pages